2010. április 2., péntek

Mi is az a Fűszerbár? Kik is vagyunk? Hát akkor bemutatkozunk...

Családi vállalkozásunk, mely 20 éve alakult és azóta is jelen van a magyarországi fűszer piacon, alapfűszerekkel, fűszerkeverékekkel és fűszerpaprikával foglalkozik.
Eddig főleg csak húsipari vállalatoknak szállítottunk nagy mennyiségben, DE az EXIMPO Kft. 2010 elején útnak indította a lakosság illetve éttermek felé történő direkt értékesítési vonalát, mely minden csatornán Fűszerbár név alatt fog szerepelni.

Hiszünk abban, hogy termékeink kiváló minőségűek és elérhető áron színvonalas alternatívát tudunk kínálni a boltban fellelhető fűszerekhez képest.
Ezt bizonyítja, hogy 20 éve sikeresek tudunk lenni ezen a piacon, melyet szintén érint a gazdasági válság.
Meg szeretnénk őket ismertetni a lakossági fogyasztókkal is, hogy a háztartásokba is bekerüljenek.
Cégünk minden minőségbiztosítási igazolvánnyal rendelkezik, tehát bizonyítottan jó minőségű termékeket kínálunk, valamint palettánkat folyamatosan bővítjük a piaci igényeknek megfelelően.

A fűszerek sem csak tárgyak, melyeket megveszünk, meg kell látni bennük az illatok, aromák, színek keverékeit, és a tapasztalatokat, melyeket a használatuk során szerzünk, megoszthatjuk egymással.

Blogunkat azért hoztuk létre, hogy akiket érdekel minden, ami a fűszerekkel kapcsolatos aktualitás, trend, érdekesség, receptek, látogasson el hozzánk és fűszerezzen velünk!


Próbálja ki termékeinket!

HOLNAPTÓL él a www.eximpo.hu oldalon a Fűszerbár aloldal is, ahol mindenki megtalálhatja a vásárlás menetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése