2010. november 18., csütörtök

Ünnepi fűszercsomag díszcsomagolásban - megrendelhető!


Kedves fűszer-szerető és használó Barátunk!

Karácsony és az ünnepek közeledtével szeretnénk figyelmedbe ajánlani egy praktikus, kedves, különleges és kompakt ajándékot: ünnepi fűszercsomagot díszcsomagolásban.

Az ünnepi készülődés része a fűszerek beszerzése is, de gyakran szembesülünk azzal, hogy valami mindig hiányzik, vagy már megint kifogyott...néha pedig mi az érdekes ötletekből.

Ünnepi fűszercsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy szem előtt tartottuk a karácsonyi-ünnepi menükor nélkülözhetetlen, leggyakrabban használt fűszereket - megkönnyítve ezek beszerzését: hogy már tényleg csak a szép és kellemes része maradjon, az ünnepi hangulatban sütés-főzés.

Szép ajándék lehet bárkinek: testvérünknek, édesanyánknak, párunknak, barátnőknek, rokonoknak...és saját magunknak is. Mi meglehetősen ünnepi áron kínáljuk - díszcsomagolásban.

A csomag tartalma (reméljük kitaláltuk gondolatodat az alábbi 12 fűszerrel):

Vanília rúd 6 db
Narancsvirág 10 gr
Őrölt fahéj 50 gr
Őrölt gyömbér 50 gr
Őrölt szerecsendió 50 gr
Szegfűszeg egész 50 gr
Szezámmag 50 gr
Borókabogyó 50 gr
Sülthal fűszersó 50 gr
Sült csirke fűszersó 50 gr
Andalúz dekor fűszerkeverék 50 gr
Különleges magyar fűszerpaprika 100 gr


A fenti csomag ára: 2600 Ft.


Amennyiben érdekelne, próbálj kérlek első körben dec. 5-ig jelezni, hogy hány db-ot szeretnél rendelni: fuszerbar@eximpo.hu.

Mi megpróbáljuk mindenhova kiszállítani a csomagokat, illetve biztosan találunk középutas megoldást. A csomagok Óbudán is átvehetők.

Cégek esetében (illetve több dolgozó egy cégnél) e-mailben megírjuk a kiszállítás dátumát és egyszerre kivisszük a rendeléseket.


Kellemes sütés-főzést Mindenkinek,

Eszter &Judit a Fűszerbártól


Képek by Képregény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése